De ce optimizare SEO?

Search Engine Optimization sau mai pe romana optimizarea unui website pentru o clasare cat mai buna in rezultatele motorului de cautare este o tehnologie relativ noua la nivel modial este procesul de structurare a unei pagini web, astfel încât acesta este găsita, citita şi indexata în cel mai eficient mod posibil de motoarele de căutare.

Astfel site-ul optimizat SEOşi conţinutul său devin atractive, relevante şi vizibile pentru motoarele de cautare si internauti.

De ce este important acest lucru? Imaginati-va un scenariu in care locatia afacerii dumneavoastra, produsele sau serviciile nu ar fi la doar cateva click-uri distanta. Cele mai multe afaceri nu ar putea continua pentru mult timp într-o astfel de situaţie.

Acelaşi lucru se poate intampla cu site-ul dvs. dacă oamenii nu-l pot localiza cu uşurinţă. Volumul de trafic, dacă acesta a si existat la un moment dat, incetineste pana ce va disparea de tot. Potentiali valorosi clienti nici macar nu ar stii de alternativa posibil mai ieftina oferita de afacerea dmv.
Raspunsul tau la toate acestea este sa-mi zici ca ai o pagina web creata in care prezinti produsele, serviciile si numar de telefon e perfect lizibil. „De ce sa nu ma gaseasca clientii?”.
Corect, daca produsele si serciile sunt ale unui brand puternic sau clientii deja familiarizati cu oferta, ar trebui sa fie capabili sa gaseasca site-ul dmv. fara prea mari probleme. Daca acesta era cazul, nu cred ca mai citeai postul acesta acum.
Da internertul nu este singurul mod de promovare. Dar poti fi sigur ca fiecare potential client vede publicitatea facuta de dmv.? Sunt oameni care nu reviste sau ziare, schimba postul cand incep reclamele la tv sau folosesc programe speciale pentru a diminua avalansa de popup-uri in timpul navigarii pe internet.

Deci, de ce optimizare SEO pentru motoarele de cautare? Oricare dintre acei oameni ar putea introduce doar câteva cuvinte într-un camp de cautare, un click şi voila! Un vizitator nou pe site-ul dmv. Nu sunt motoarele de căutare interesante?

Da, motoarele de căutare poate fi minunat, iar scenariul de mai sus este perfect valabil, dar nu fără putina munca. Aici este momentul in care optizarea SEO intra in joc.

Leave a comment

9 + thirteen =