Promovare SEO

Consultanta & strategie e-mail marketing

Pentru ca o campanie de e-mail sa aiba efectul dorit, trebuie intai si-ntai sa existe o planificare riguroasa a pasilor care trebuie urmati in cadrul campaniei. Un plan strategic bine realizat iti va permite sa economisesti timp, sa stabilesti un buget corespunzator campaniei, sa te asiguri ca obiectivelecampaniei de e-mail marketing coincid cu obiectivele afacerii tale si sa planuiesti in avans pentru a nu rata eventualele oportunitati care pot sa apara pe parcurs. Consultantii nostri iti vor indica strategii de e-mail marketing care se potrivesc campaniei tale si care urmaresc sa imbunatateasca experienta clientilor si potentialilor clienti.

Realizare design & continut

Un e-mail cu un template bine realizat mareste considerabil lizibilitatea informatiei si credibilitatea, fapt ce duce la cresterea numarului de click-uri si implicit al profitului. Pornind de la nevoile tale si cele ale abonatilor tai, designerii nostri vor identifica acele aspecte care sunt esentiale pentru succesul campaniei, iar copywriterii nostri vor interveni pentru a crea continut sau mesaje menite sa creeze conversii. Conversia design-ului in cod HTML va fi facuta in asa fel incat e-mail-ul sa fie afisat corespunzator pe orice platforma sau dispozitiv mobil.

Derularea si monitorizarea campaniilor de e-mail marketing

Livrarea efectiva a e-mail-urilor poate sa devina o adevarata problema datorita regulilor care se schimba in mod constant si din acest motiv folosim cele mai bune instrumente de livrare a e-mail-urilor. Pe langa siguranta ca e-mail-ul va ajunge la destinatar, fiecare insturment pe care il folosim ne furnizeaza informatii exacte referitoare la ce se intampla dupa ce mesajul ajunge la client. Putem astfel monitoriza evolutia fiecarei campanii, si daca este necesar putem sa monitorizam chiar si numarul efectiv de vanzari generat de campanie.