Strategie Web design

O pagina web trebuie inainte de toate sa urmareasca o strategie ce are ca scop implinirea obiectivelor afacerii tale. De aceea, atunci cand realizam un website exact asta urmarim: sa fie un instrument care iti creste afacerea. Stabilirea unei bune strategie web va permite acest lucru.

Design Inovator

Pentru ca o pagina web sa faca o impresie puternica asupra vizitatorilor, trebuie sa transforme timpul petrecu de acestia pe site intr-o experienta intuitiva, usor de inteles. Prin Design se urmareste chiar asta: sa faci ca timpul petrecut pe site sa fie o experienta care sa faca placere utilizatorului, fara insa a afecta celelalte aspecte a procesului de realizare al unei pagini web cum ar fi arhitectura informatiei, designul grafic sau uzabilitatea.

Structura

Conceptul de arhitectura a informatiei se refera la procesul de organizare a informatiei in site in asa fel incat informatia potrivita sa fie prezentata in modul potrivit, la locul si timpul potrivit. Daca aceasta organizare este facuta corespunzator, vizitatorii vor putea sa gaseasca rapid informatia sau functionalitatile cautate. Scopul final este ca totul sa se desfasoare cat mai simplu si mai rapid.

Concept grafic

Conceptul grafic este unul dintre pasii cei mai importanti ai procesului de realizare al unui site web. Asta deoarece inainte de orice altceva, aspectul vizual al site-ului este primul lucru perceput de vizitator. O interfata grafica atractiva face diferenta dintre un site de succes si unul din multele site-uri pe care le inchizi fara a le acorda vreo sansa.

SEO OnPage

Atunci cand implementam un site, unul dintre primele aspecte pe care il avem in vedere este optimizarea pentru motoarele de cautare, pe scurt SEO.Vei beneficia din start de un site complet optimizat pentru motoarele de cautare, iar rezultatele nu vor intrzia sa apara. Pe langa optimizarea in-site, iti punem la dispozitie o gama de servicii SEO menite sa iti imbunatateasca pozitia in motoarele de cautare, si implici sa atraga noi potentiali clienti.

Internet Marketing

Desi la prima vedere internet marketingul nu pare a face parte din ceea ce inseamna web design, suntem de parere ca nu poti construi un website fara a lua in calcul modul in care viitoarea pagina web va implini obiectivele afacerii tale. Metodele pe care le folosim sunt multiple, si depind in primul rand de asteptarile si obiectivele tale. Poti alege de la campanii de bannere si reclame text prin servicii cunoscute cum ar fi Google AdWords si Facebook, poti opta pentru campanii de promovare in social media sau poti alege clasicele campanii de e-mail marketing. Oricare ar fi optiunea sau optiunile tale, putem afirma cu certitudine ca vom incerca sa iti propunem metodele cele mai favorabile pentru modelul afacerii tale. Avem in spate un numar mare de clienti care au profitat de experienta noastra si au obtinut rezultatele scontate.

Monitorizare si mentenanta

Dupa finalizarea oricarui website este necesar sa monitorizam rezultatele: cum reactioneaza vizitatorii, numar de vizite, conversii, etc. Urmarind toti acesti factori se pot efectua eventuale imbunatatiri sau rearanjari in site, cu scopul de a maximiza performantele paginii web.