FACEBOOK ADS

Here's What We Do Better

Întâmpină-ți clienții și în social media! Noi te ajutăm să ajungi la ei, prin intermediul
soluțiilor eficiente de promovare pe Facebook
Audiențe noi
Vom crea audiențele potrivite, aplicând filtre specifice. Setarea audiențelor se va face astfel încât să includem doar persoanele care ar putea fi interesate de afacerea ta.
Campanii de remarketing
Cu ajutorul acestor campanii le amintim vizitatorilor să se întoarcă pe website-ul tău și să efectueze conversia. Audiențele sunt customizate.
Campanii dinamice
Prin intermediul acestor campanii le arătăm potențialilor clienți produsele cu care au interacționat în trecut, pentru a crește rata de conversie.
Google Analytics
Utilizăm Google Analytics pentru măsurarea rezultatelor obținute; astfel, ne asigurăm că atingem obiectivele prin raportarea periodică și prin integrarea sugestiilor tale.

Promovarea companiei, a serviciilor si a produselor acesteia reprezinta un element cheie in succesul unei afaceri. Metodele si abordarile pot fi atat cele clasice cat si cele de ultima generatie, astfel incat sa reusim acoperirea unei palete complexe de potentiali prospecti.

Succesul online-ului, al vanzarilor pe internet, a ajuns deja sa fie cunoscut de marea majoritatea a oamenilor de afaceri care, in functie de activitatea specifica desfasurata si segmentul de piata adresat, este folosit mai mult sau mai putin.

Rata de conversie
0%
Audienta
0%
Audienta perfecta
0%
Customizabil
0%

De ce sa utilizezi Facebook Ads?

Pentru ca este cel mai eficient canal de promovare din zilele noastre. Da! Ai citit bine! Facebook este cel mai bun canal de promovare pentru orice tip de afacere pentru ca pe Facebook se conecteaza zilnic 1 miliard de oameni. Nu conteaza ca ai o afacere B2B sau B2C – Facebook este metoda excelenta pentru a-ti promova afacerea.

Stiai ca pe Facebook oamenii petrec cel mai mult timp in mediul online? Chiar daca targhetezi profesionisti sau nu, Facebook iti da sansa sa targhetezi foarte clar si precis cine va vedea anuntul tau.

Ai nevoie de un specialist cu care sa discuti campaniile tale?

Cu o experienta de 6 ani in PPC management, detinem statutul de Google Premier Partner, cu specializari in Search, Google Display Network, Youtube, Remarketing si Mobile. Fiind parte din cea mai mare retea de afiliere din Romania, avem cunostintele si expertiza necesara dezvoltarii si managementului programelor de afiliere.

Contacteaza-ne