GRAPHIC VISION
DESIGN INOVATOR
Servicii web design la preturi accesibile pentru toate tipurile de afaceri
STRATEGIE IN WEB DESIGN
O pagina web trebuie inainte de toate sa urmareasca o strategie ce are ca scop implinirea obiectivelor afacerii tale. De aceea, atunci cand realizam un website exact asta urmarim: sa fie un instrument care iti creste afacerea. Stabilirea unei bune strategie web va permite acest lucru. 
DESIGN INOVATOR
Pentru ca o pagina web sa faca o impresie puternica asupra vizitatorilor, trebuie sa transforme timpul petrecu de acestia pe site intr-o experienta intuitiva, usor de inteles. Prin Design se urmareste chiar asta: sa faci ca timpul petrecut pe site sa fie o experienta care sa faca placere utilizatorului, fara insa a afecta celelalte aspecte a procesului de realizare al unei pagini web cum ar fi arhitectura informatiei, designul grafic sau uzabilitatea.
STRUCTURA
Conceptul de arhitectura a informatiei se refera la procesul de organizare a informatiei in site in asa fel incat informatia potrivita sa fie prezentata in modul potrivit, la locul si timpul potrivit. Daca aceasta organizare este facuta corespunzator, vizitatorii vor putea sa gaseasca rapid informatia sau functionalitatile cautate. Scopul final este ca totul sa se desfasoare cat mai simplu si mai rapid. 
CONCEPT GRAFIC
Conceptul grafic este unul dintre pasii cei mai importanti ai procesului de realizare al unui site web. Asta deoarece inainte de orice altceva, aspectul vizual al site-ului este primul lucru perceput de vizitator. O interfata grafica atractiva face diferenta dintre un site de succes si unul din multele site-uri pe care le inchizi fara a le acorda vreo sansa.
Desi la prima vedere internet marketingul nu pare a face parte din ceea ce inseamna web design, suntem de parere ca nu poti construi un website fara a lua in calcul modul in care viitoarea pagina web va implini obiectivele afacerii tale. Metodele pe care le folosim sunt multiple, si depind in primul rand de asteptarile si obiectivele tale. Poti alege de la campanii de bannere si reclame text prin servicii cunoscute cum ar fi Google AdWords si Facebook, poti opta pentru campanii de promovare in social media sau poti alege clasicele campanii de e-mail marketing. Oricare ar fi optiunea sau optiunile tale, putem afirma cu certitudine ca vom incerca sa iti propunem metodele cele mai favorabile pentru modelul afacerii tale. Avem in spate un numar mare de clienti care au profitat de experienta noastra si au obtinut rezultatele scontate.Suntem printre cei mai buni in realizare website wordpress si site de prezentare
Hai sa
Discutam
WEB DESIGN INOVATOR SI FLEXIBIL
Standard
de la
€259
Web design personalizat
Adaugare continut
Durata de realizare 5-7 zile
Numar de subpagini 5-7
Formular contact
OPTIONAL – Mentenanta
Business
de la
€499
Web design personalizat
Adaugare continut
Design responsive mobil / tableta
Logo design
Galerie foto
Durata realizare 16-20 zile
Numar de subpagini 10+
Formular contact
Harta contact
Integrare social media
OPTIONAL – Mentenanta
Posibilitate rate/luna
De la
€49.99
Pe Luna
De la
€54.99
Pe Luna