Revolution Slider Error: fetch - Table 'marketpl_graphicv.wp_revslider_static_slides' doesn't exist in engine
---
Query: select * from wp_revslider_static_slides where slider_id = '15'

DE CE AM NEVOIE DE SEO?

Deoarece peste 75% din vizitatorii care ajung pe un site, ajung acolo datorita motoarelor de cautare. La ora actuala, motoarele de cautare au devenit o parte indispensabila pentru cei ce utilizeaza internetul. Motivele sunt evidente: motoarele de cautare (Yahoo, Google sau Bing) furnizeaza instantaneu rezultate ce corespund necesitatilor utilizatorului. Dar sa apari printre rezultatele motoarelor de cautare, nu este chiar atat de simplu. Asta deoarece putini utilizatori stiu exact ce cauta, si chiar mai putini dintre ei sunt dispusi sa ia la rand sutele de mii sau chiar milioanele de rezultate pe care un motor de cautare le returneaza. De aceea, cand se pune problema optimizarii unui site pentru motoarele de cautare, apeland la servicii seo trebuie luate in considerare doua aspecte: un site trebuie sa apara in rezultatele motoarelor de cautare, in cautari cu termeni cat mai generali si mai competitivi si un site trebuie sa apara in prima pagina a motoarelor de cautare. Daca aceste doua conditii sunt indeplinite, este imposibil ca traficul catre site-ul respectiv sa nu creasca.

CE FACEM NOI?

Analiza cuvinte cheie

Primul pas in cadrul serviciilor SEO pe care le oferim, consta in identificarea cuvintelor cheie folosite de audienta careia se adreseaza produsele sau serviciile tale. Acest prim pas este unul dintre cele mai importante parti ale intregului proces de optimizare deoarece iti permite sa te adresezi acelei audiente care iti vor maximiza rentabilitatea investitiei (ROI – Return of investment). Te putem ajuta sa alegi cuvintele cheie cele mai potrivite pe baza frecventei de cautare si relevanta acestora pentru site-ul tau.
O alegere corecta a cuvintelor cheie va mari semnificativ rata de succes pe termen lung.

Analiza Competitiei

De ce competitia mea se descurca mai bine ?
Pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare este un domeniu extrem de competitiv, deoarece exista o multime de alte companii care urmaresc aceleasi cuvinte cheie si aceleasi audiente. Prin intermediul unei analize corecte a plusurilor si minusurilor concurentei, poti descoperi oportunitati pentru afacerea ta.


Echipa noastra de specialisti SEO va analiza in profunzime concurenta pentru cuvintele cheie dorite si te va ajuta sa implementezi strategii de optimizare care nu numai ca te vor aduce in topul cautarilor, dar te vor si mentine acolo.O alegere corecta a cuvintelor cheie va mari semnificativ rata de succes pe termen lung.

Optimizarea continutului existent

Optimizarea continutului unui site este un aspect extrem de important atunci cand vine vorba de succesul unei strategii de optimizare pentru motoarele de cautare. Asta deoarece motoarele de cautare indexeaza continutul nou si unic si acorda o foarte mare importanta acestuia.

Pe langa calitatea continutului este importanta si optimizarea codul sursa (codul HTML) al site-ului, aspecte precum meta-tag-urile, titlurile (tag-uri H1 sau H2), link-urile, fiind factori importanti in algoritmii de decizie ai motoarelor de cautare. Insa continutul unei pagini web nu inseamna doar continut pentru Google, Yahoo sau Bing. Un continut bine realizat nu numai ca va ajuta la imbunatatirea pozitiei in rezultatele cautarilor, ci va ajuta la transformarea vizitatorilor in clienti.O alegere corecta a cuvintelor cheie va mari semnificativ rata de succes pe termen lung.

Link building

Procesul de construire de link-uri relevante din alte pagini web este unul complex. Serviciile SEO pe care ti le punem la dispozitie includ diverse procese si tehnici care au ca scop atragerea de link-uri relevante pentru site-ul tau, cu scopul de a creste pozitia in rezultatele motoarelor de cautare. Link-urile de calitate sunt un factor important in determinarea pozitiei in rezultatele cautarilor, insa procesul de a obtine astfel de link-uri din alte site-uri este unul lung, iar grabirea acestuia poate avea efecte nefaste. Apeland la serviciile unei echipe de profesionisti ai garantia ca rezultatele obtinute vor fi rezultate de durata.O alegere corecta a cuvintelor cheie va mari semnificativ rata de succes pe termen lung.

Clientii nostrii

O parte dintre clientii cu care colaboram

%
Incepand de la
€200

CONTACT