0
Proiecte StartUp Nation 2017
0
Clienti Satisfacuti
0
Magazine online
0
Website-uri de prezentare

Oferta „StartUp Nation” de realizare
web site, magazin virtual

și promovare online

Fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor. De aceea vom identifica pentru fiecare caz în parte, care este varianta optimă pentru dumneavoastră. În cazul programului de finanțare STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web de prezentare și promovare a activităţii să fie funcțional la momentul depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, și poate include cheltuielile legate de promovare on-line și de înregistrare a domeniului, excluzând însă cheltuielile de găzduire.

Pentru a veni în ajutorul antreprenorilor, GraphicVision oferă servicii web complete, găzduirea fiind gratuită. Se acceptă toate mecanismele de plată, inclusiv prin mecanismul cererii de plată la termen.
Ce oferim

Realizare site web
Realizăm websiteul de prezentare a companiei tale sau un magazin virtual. Va beneficia de ultimele tehnologii, fiind adaptive pentru dispozitive fixe dar și mobile.

Găzduire website gratuită
Te scăpăm de griji venind în sprijinul afacerii tale cu furnizarea unei soluții complete de găzduire gratuită a website-ului și a adreselor de e-mail personalizate.
Creare identitate vizuală
Orice afacere necesită o imagine. Apelând la noi, vei obține o imagine completă, profesionistă, logo-ul companiei, șablonul pentru foi cu antet și cărți de vizită.

Marketing Online
Asigurăm lansarea campaniilor de promovare pe Google și Facebook, configurarea conturilor de rețele sociale și contorizarea statisticilor privind vizitatorii site-ului.

Optimizare SEO
Realizăm site-uri optimizate pentru o clasificare superioară în motoarele de căutare. Ne asigurăm că eforturile dvs. de promovare sunt în direcția corectă.

Suport tehnic dedicat
Website-ul tău va beneficia de o dezvoltare continuă, suport tehnic și actualizări software gratuite.

 

Solicită o ofertă personalizată
Știm că fiecare client este unic, fiecare afacere are necesitățile sale aparte. O afacere poate necesita un site de prezentare și o promovare locală puternică, altă afacere poate necesita un magazin virtual complex, care să permită un management facil al ofertei și comenzilor online.
Puteți alege unul din pachetele existente sau dați-ne câteva detalii despre afacerea dvs, comunicați-ne nevoile dumneavoastră de servicii web sau promovare și vă vom propune mixul potrivit. Cu o experiență de peste 15 ani de experiență în domeniu, ne vom asigura că bugetul dumnevoastră va fi primi oferta optimă dintre dezvoltare web și reclamă pe Internet. Contactați-ne pe e-mail, telefon sau completaţi formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp veţi fi contactat de un membru al echipei noastre pentru o ofertă personalizată.

Clienti

1
plantum.ro
missgrey.ro
lettabags.com
tidy.ro
iconly.ro
joyas.ro
AdvancedPlugins.com
xmen.ch
www.floricudrag.ro
fashionvictim.ro
www.updalles.ro
thefloatroom.ro
www.premier-estate.eu
moor.ro
mixupmedia.ro

Adresa Noastra

Bld Carol I, #34-36
Cladirea Bursa de Valori Bucuresti, Bucuresti

Telefon#1: 0767.461.111
Telefon#2: 0768.644.902

Email: office@graphicvision.ro

Program

Luni-Vineri: 8:00 – 19:00
Sambata: 11:00 – 17:00